miercuri, 16 februarie 2011

Semnificatia literei cu care ti se incepe numele...

De multe ori ne-am intrebat ce semnificatie poate avea litera initiala a numelei/prenumelui nostru.. Uite ca m-am gindit sa  va sting curiozitatea....aici puteti afla semnificatia fiecarei litere:
Persoanele care au la inceput de nume litera A, tind catre independeta si determinare. Au initiativa deosebita si energie sa sustina tot ceea ce isi doresc sa relizeze. Aceste personalitati au curaj, sunt deschise, si actiunile intreprinse sunt dirijate pentru atingerea scopurilor. Dau dovada de inteligenta si isi pot pune gandurile in practica.
De asemenea, au abilitati creative. Combinand cu capacitatea de a gasi rezolvari rapide, ei iau, intr-un interval scurt, decizii inteligente. Ca parte negativa, pot fi uneori egocentrice si cu tendinta catre critica.
       Personale ce au ca inceput de nume litera B, sunt ospitaliere, prietenoase, simpatice. Pline de calm si caldura, pot face personale din jur sa se simta apreciate si indragite.
Apreciaza si iubesc natura, iar daca parasesc tara natala visul lor este de reintoarcere la locurile natale. Usor excitabile, cu emotivitate si sensibilitate crescuta pot fi uneori entuziasmete, alteori neincrezatoare. Lucrurile par simple si de regula sunt vazute ca fiind alb sau negru, schimband cu greu punctul de vedere.
Uneori abosorbite de propriile ganduri, pot neglija problemele altora. Posesive, aceste persoane au nevoie de intreaga atentie, apreciere si iubire.
             Persoanele care au ca inceput de nume litera C sunt buni povestitori, umoristi, facand persoanele din jur sa se simta confortabil si binedispuse. Cu simturi ascutite si indemanare ei pot usor sa realizeze ceea ce isi doresc. Pot fi uneori firi emotive, dand dovada de sensibilitate si tendinta catre poezie, pictura sau teatru. Sunt organizate, echilibrate si dau dovada de o inteligenta deosebita.
             Persoanele care au ca inceput de nume litera D au ca trasatura principala vointa dusa pana la incapatanare si dorinta de autorealizare. Pentru aceste persoane nu exista obstacol peste care sa nu poate trece. Dau dovada de incredere in sine, un simt ascutit al inteligentei si gasesc deseori solutii creative, neasteptate.
Bun prieteni, reprezinta tipul de persoanalitate in care pot avea incredere si pe care te poti bizui. Echilibrate si pline de calm, uneori au tendinta catre contemplare, catre lenevie si chiar de pierdere a timpului. Aceste intervale sunt scurte si reprezinta in fapt o incarcare de energie pe care organismul o cere satisfacuta.
Calatoria reprezinta principalul hobby pe care si-l doresc, sunt iubitori ai naturii in general si observatori fini ai societatii. Nu este surprinzator ca o persoana ce poarta initiala D sa poata ajunge un fotograf celebru, artist, sau militant pentru protejarea unor drepturi.
     Amuzanti, sociabili si distractivi, persoanele care au litera  E de inceput a numelui, vor fi deseori gasiti in cercurile de prieteni, fiind persoanele care va fac sa va bucurati de viata. Desi sunt apropiate de cei din jur, acest tip de persoane iubesc de asemenea sentimentul de libertate si independenta. Cu o gandire desosebita, pot aprecia si profita de fiecare sansa in afaceri. Atunci cand activitatea lor devine monotona se pot plictisi repede si pot renunta usor, indreptandu-se catre actiuni noi. 
Ca si caracteristici negative ale personalitatii, litera E ne aduce in fata trasaturile nesigur si schimbator, si o vanitate crescuta, putand alunga uneori persoanele din jurul lor datorita tendintei de a se impune si de a impresiona.
Ca si caracteristici negative ale personalitatii, litera E ne aduce in fata trasaturile nesigur si schimbator, si o vanitate crescuta, putand alunga uneori persoanele din jurul lor datorita tendintei de a se impune si de a impresiona.
    Litera F reprezinta dragoste si armonie. Aceste persoane sunt foarte iubitoare si empatice, idealul de realizare a unei familii ce traieste in plina armonie pare sa ii defineasca cel mai bine. Veseli si ospitalieri, au usa casei deschisa pentru toata lumea, saritori, afisand simpatie pentru cei din jur.
Initiala F denota si un spirit intreprinzator. Daca doresti sa organizezi un eveniment, cauta in jurul tau o persoana cu aceasta initiala, si vei fi pe deplin multumit de succesul evenimentului desfasurat. Spirite intreprinzatoare, pot planifica si organiza cu usurinta evenimente viitoare. Cu un inalt nivel moral, isi doresc deseori acelasi lucru si de la persoanele din jur, ceea ce uneori nu poate fi posibil.
Firi caracterizate de o sensibilitate deosebita, aceste persoane pot fi desori cuprinse de mila si compasiune. Ca si parti negative de caracter se pot pierde in detalii sau pot fi cuprinsi de stari triste, pentru scurt timp.
             
    Persoanele cu initiala G, sunt intuitive, rationale si desori inclinate catre spiritualitate. "G" reprezinta filosofie. Sunt fascinati de tot ceea ce tine de religie, spirit si rolul omului. Perfectionisti, capriciosi, prefera un stil activ. Personalitati autodidacte, sunt insetate de cunoastere si de autodezvoltare. Pot fi considerati prieteni de nadejde, chiar daca uneori sunt distanti si reci. Ca si aspecte negative pot fi instabili, irascibili, iar uneori se pierd in detalii, fara sa vada padurea din cauza copacilor.
           Persoanele cu initiala H sunt echilibrate, puternice si creative. Dorinta de reusita este comuna acestor personalitati, sunt active, implincadu-se in activitati diversificate. Deseori prefera singuratatea pentru a-si putea pune in ordine gandurile, dar si ca mediu propice creativitatii, desi acest lucru nu este cu usurinta de realizat.
Iubitori ai naturii, uneori devin pasionati de fotografie sau de aventura inconjurati de salbaticie. Inintiala H pare sa se potriveasca destul de bine ecologistilor, constineti de natura si de grija pe care trebuie sa o avem pentru a ne putea bucura de ea.
Un "H" este destul de greu de invins in batalie. Afacerile sunt un punct forte, sunt imbatabili, si deseori succesul este de partea lor.
Daca ai un prieten "H" tine-te apropoape de el. Mainile lui transforma tot ceea ce atinge in aur, este mai mult de atat, reusita financiara nu este o problema, un "H" atrage dupa sine bani, iar uneori creaza impresia ca succesul vine prea usor pentru el.
Atentie insa, ca si parte negativa, pot fi egoisti, instabili si deseori capriciosi.
               Personalitate eleganta si stilata, "I" este reprezentantul legii si al curajului. Se poate observa distinctia inca de la mersul persoanei, la vestimentatie si grija cu care isi alege cuvintele.
Comunicativ, spiritual, isi alege prietenii in functie de calitatile si aspiratiile acestora. Vesel si optimist, este increzator in puterile sale, si manifesta incredere in persoanele din jurul sau. 
Ca si parte negativa, poate fi remarcata tendinta de a fi in centrul atentiei, care uneori poate deranja persoanele din jurul sau.
Persoanele din acesta categorie sunt ambitioase, dorinta de a reusi este imboldul pricipal al actiunilor. 
               Persoanele cu initiala "J" sunt dotati cu o inteligenta deosebita, energie si pasiune, pot atinge scopurile propuse, fara risipa de energie si timp. Sunt sociabili si prietenosi iar uneori agitati si
Persoanele cu aceasta initiala sunt reprezentate de actiune. Energici si optimisti sunt capabili sa desfasoare activitati sustinute pe termen lung, acompaniati de un grup, dar la fel de bine se pot descurca si singuri.
Spirite critice, sunt atenti la fiecare detaliu, si isi doresc din fiecare lucru sa fie o adevarata opera de arta, capodopera, asa cum numai ei au abilitatea si sensibilitatea de a privi lucrurile.
           Litera L denota si dorinta si bucuria legata de aspectele vietii. Un "L" este o persoana care se poate bucura de viata, chiar si cand aceasta nu este tocmai in roz.
Generozitatea, care uneori poate ajunge sa fie considerata un defect, si bunatatea le este caracteristica. Daca este nevoie de o actiune caritabila pentru strangerea de fonduri ei sunt acolo pentru a ajuta.
Sunt cinstiti si corecti, si isi pot castiga usor reputatia ca oameni sinceri si devotati muncii lor. In familie isi doresc o viata echilibrata si stabila.
                Curaj, perseverenta, spiritualitate sunt cei trei termeni care par sa incadreze cel mai bine persoanele de tipul "M".
Personale din acest tip sunt indraznete, curajoase si isi pot duce la bun sfarsit telurile. Daca aveti un prieten cu litera "M", este tipul pe care va puteti baza la nevoie.
. Esti foarte organizat. Ai vointa si calitati constructive, o gandire logica si iti place sa-i ajuti pe ceilalti. Incearca sa-ti exprimi sentimentele persoanei cu care traiesti (perechii tale). Iti place sa fii inconjurat de persoane mai in varsta. Esti foarte activ si ai nevoie sa te simti productiv si util, dar ai tendinta de a exagera totul. Legaturile cu familia sunt o parte importanta a vietii tale.
      Personalitati deschise, creative, dau dovada de o imaginatie deosebita. Activitatea lor preferata o reprezinta cititul, iar profesia de jurnalist, scriitor, artist, nu este departe de initiala "N".
Succesul in dragoste reprezinta un alt punct forte, iubitoare, tandre si pasionale acest tip de persoane se pot mandri cu relatii.
 
Litera O

Pari o persoana calma, dar ai multe framantari interioare. Familia este primordiala pentru tine. Esti foarte tenace si nu renunti niciodata pana nu realizezi ceea ce ti-ai propus. Esti atasat de camin pentru ca in cadrul lui te simti cel mai in siguranta. Iei viata foarte in serios, emotiile sunt foarte puternice si si iti canalizezi toate energiile in munca. Ai calitati de luptator si te inconjori de persoane voluntare care muncesc foarte mult pentru a castiga bani.
Esti atras de persoane puternice.

     Litera P

Cauti constant reusita in toate domeniile. Ai nevoie de independenta si autonomie, abuzezi de altii si de privilegiile lor (de statutul lor social). Esti destul de irascibil si cu o mare inclinatie catre detaliu. Esti sociabil si placut, incapabil sa lucrezi intr-o atmosfera tensionata. Suporti cu greu frustrarile si esti incapatanat. Ai nevoie de relatii sociale, daca ele nu iti limiteaza independenta si individualitatea. Esti un nonconformist care stie sa se conformeze. Ai centre de interes neobisnuite. Iti plac persoanele voluntare, idealiste si care poseda o mare forta fizica si mentala.
 Litera R

Foarte emotiv dar cu un aer sever, buna intelegere a altora. Spirit combativ, pasionat, ambitios, foarte activ si logic. Ai nevoie de spatiu, de orizonturi largi si de relatii sociale. Nu accepti usor exigentele celorlalti si iti place sa decizi pentru altii. Esti independent, extravertit, inovator, pionier si avangardist. Caracter voluntar, lupti pentru a obtine ceea ce iti doresti. Se intampla des sa-ti pierzi rabdarea si nu suporti activitatile absurde si neproductive. Gandesti mult inainte de a lua o decizie. Iti controlezi mai usor gandurile decat emotiile. Adesea rafinat, respectuos cu ceilalti, sarmant si stralucitor intr-o relatie de dragoste.
Iti plac persoanele sociabile, inteligente si atragatoare.
     Litera S

Ai un dezvoltat simt al afacerilor si cauti reusita in afaceri. Iti place sa te inconjori de oameni emotivi si dependenti. Pozitia sociala si capacitatea de a castiga bani conteaza enorm pentru tine. Ai planuri si visuri mari, dar, cu un simt practic deosebit, reusesti sa le moderezi. Iti plac persoanele emotive si dependente pentru ca ai astfel ocazia sa te arati important si util.
    Litera T
Esti un bun sfatuitor, primitor si ii ajuti cu usurinta si pe ceilalti. Cauti ambianta placuta in viata. Esti atent la detalii, diplomat, discret in sentimente si ai o atractie pentru strainatate. Caracter lunatic, iti lipseste increderea in posibilitatile tale, pe care eziti sa le dezvolti. Iti doresti sa acumulezi cat mai multe cunostinte, iti place sa fii informat pentru a reusi sa depasesti tot felul de blocaje care se ivesc in viata. Esti foarte sensibil si ai nevoie de intimitate. Incerci sa-ti ascunzi sentimentele dar nu reusesti intotdeauna. Nu uiti niciodata o nedreptate. Joci foarte bine rolul de salvator sau de martir si faci des asta pentru a fi pe placul celorlalti. Emotiile profunde le exprimi prin activitatile creative, iar viata interioara este foarte bogata si o gasesti mult mai reala decat viata exterioara. Te motiveaza grijile spirituale si nevoia de cunoastere. Iti plac persoanele exigente si practice.
    
    Litera V

Vrei sa te conduci singur in viata, sa fii propriul tau stapan. Ai capacitatea de a te lupta si de a te impune in societate. Este rabdator, stabil si demn de incredere. Ai tendinta de a refuza dependenta, iti plac provocarile si combativitatea (lupta), ai nevoie de independenta si iti rezolvi singur problemele. Te implici destul de greu afectiv pentru ca preferi sa pastrezi distanta si vrei sa-ti pastrezi autonomia, chiar daca nu recunosti cu usurinta asta. Nu-ti place sa ti se spuna ce sa faci si nici sa spui altora ce sa faca. Iti plac oamenii extravertiti, prietenosi, care-si vad de treburile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu